Blää

Fortfarande sjuk. Har vart det i 2 veckor till & från det gillas inte alls faktiskt..
Vart en visit hos mina gullungar Carola & Saga lite fika & sen lek med Saga.. Lite lunch fick man oxå där men fan ingen aptit har man heller.. Men men det vänder väl snart.

Sovit en stund det var skönt vaknade av att mitt hjärta fick mess livrädd blev jag.. Blir en lugn dag även idag faktiskt orkar knappt stå upp så det blir bäst så faktiskt..

Saknar mina barn men dom kommer nästa helg till mig det ska bli mysigt faktiskt.. Håller tummarna på att dom kan vara sams.

Älskar min Benny otroligt mycket. Tur att han är här & kan ta hand om mig nu när jag är såååå sjuk hehe.

Nehepp kolla om det är något på tv att se annars är det nog sova vidare som gäller..

Älskar mina fina<3<3

Galet seg

Sov större delen av gårdagen som en klubbad oxe men det var behövligt då man inte mådde spec bra. Dessa tankar alltså hoppas att dom försvinner snart alltså.. Jätte jobbigt..

Blidde väckt av min älskade mamma imorse kom in i rummet & sa att jag har ringt dig som en tok =) det gillar vi. Hade visst tagit för mkt plats i sängen inatt så mitt hjärta hade lagt sig på soffan hehe ooppss :)
Men han älskar mig lika  mycket iaf & tur fan är det så att säga.

Idag blir det en lugn fredag galet mosig fattar inte alltså. Börjar bli sjukt jobbigt detta alltså men det blir väl bra med tiden kan jag ju hoppas.

Kollat lite lägenheter så nu är det bara att vänta & se om man blir smålänning eller inte hehe.... Men det kommer bli bra oavsätt..

Nehepp fixa lite mat för karln min är hungrig

Älskar mina fina<3<3

Suris

Ja det är jag verkligen idag alltså... Vaknade med grym huvudvärk & sen detta jävla oväsen utanför hos mig hackar & spränger & låter hela tiden sånt gillar jag inte alls att vakna av... SUCK...

Får se vad som händer idag känns som om det kommer bli en lugn dag för min del... Lämna film till mamma kanske om jag ens orkar det...

Snart blir man 1 år äldre oxå men vem bryr sig inte jag direkt faktiskt... Lilla Benjibus fyller oxå snart & det ser jag mer fram mot faktiskt....

Saknar mina barn men den är snart min helg igen så...

Nehä dricka lite kaffe & ta en cigg då kanske...

Älskar mina fina<3<3

Du & jag för alltid

Lidit av bloggtorka en aning mjaa... Men vafan gör det nada ;) Hänt en massa skit detta år men nu hoppas man på att resten av detta år blir toppen liksom orkar inte med mera shit..

Sovit underbart gott inatt & det har man ju inte gjort på ja jag vet inte när.. Det är ju mr Bennys förtjänst faktiskt... Vackrare människa finns inte i mina ögon faktiskt.. Älskar honom otroligt mkt & han har alltid funnits där & stöttat mig när jag mått som sämst & det är jag otroligt tacksam över & honom vill jag inte förlora igen han & jag för alltid.. Just nu ligger han & kliar mig i huvudet & tur han har bärbar så man kan ligga i sängen & blogga det gillar vi.. Vill ju vara i hans närhet saknat honom otroligt mycket men nu är han äntligen bredvid mig igen..

Hade en bra dag igår men psykolog, besök hos mamma & gulli & sen träffade jag mitt <3 sen blev det en kvällsfika hos mamma & blä kallt när vi gick hem dock men tur jag blev värmd..

Får se vad man hittar på idag blir nog en massa mys iaf & det gillar vi el mucho..

Saknar mina minsta <3 massor men vet att 2 veckor går fort så det blir min helg snart igen...

Nehepp nu ska här pussas tror jag faktiskt...

Älskar mina fina<3<3


RSS 2.0