Mycket sömn eller inte

Känner mig galet trött idag men inte så mycket att göra åt de saken. Sonen min vaknade vid 2 inatt & var jätte ledsen & ropade efter nappen så jag trodde att det var därför han var ledsen men sen när jag kommer in så säger han där där & så har min lilla buse spytt lite så då var det bara att ta upp honom & slita bort allt & lägga i badet.. Sen fick han lägga sig bredvid mig & spydde 2 gånger till innan han verkligen somnade. Så efter 4 kunde jag sova.. Så blev ju ingen båttur för mig idag men inte så mycket att göra åt.. Men det känns som om man inte sovit bra alls..

Har inte gjort alls mykt idag mest bara tvättat alla nerspydda saker.. Benji sover just nu för vilade bara 15minuter förut så bäst att låta han vila lite längre..

Lär ju inte hända mycket idag inte varken jag eller Benji orkar inte göra något..

Älskar mina barn<3<3

Åter en dag

Ja med ryggont =( Så surt faktiskt..

Dåligt väder var det imorse så Agda & Greta åkte buss till skolan usch var inte skönt för ryggen BLÄ.. Var filmtittande idag på engelskan.. Uuuu blev jätte trött efter det ju... Matten gick ju sådär alltså men men... Mådde illa så ingen lunch inte. Jaha svenskan var ju innehållsrik med filmen hästmannen.. Sen spårade fan lektionen ut... Blev påhoppad av en tjej ja inte att hon hoppade på mig & slog mig men fan jag satt där helt tyst & skrattade åt hennes jävla beteende mot en annan & helt plötsligt från ingenstans så säger hon Ja tjejen som sitter bredvid dig säger ju nästan aldrig något på dom här lektionerna.. Jag kunde då inte hålla käften som vanligt.. Så mitt briljanta svar var att du jag säger fan något när jag har något vettigt att säga annars håller jag käften.... Men jag undrar va fan det hade med filmfan att göra... SUR..2 gången med denna brud jag blir förbannad. 1 gång till & jag kommer verkligen bli galen & helt jävla tokig tror jag.. Nä nog om detta..

Gick hem till Camilla & Micke. Kom i rättans tider så jag fick äppelpaj *MUMS* gick bara dit för att hämta värktablett men blev kvar =) Hämtade sonen & träffade Dottern min men hon hade bråttom hem med pappan sin =)
Myst med sonen när vi väl kom hem...

 Nu ligger han för kvällen & jag tror att han somnat...

Jag hoppas verkligen på bra väder imorgon eftersom i ska åka båt yeah

                                                                                         Älskar mina barn<3<3

Jävla rygg

Ont som fan har jag nu ska jag tala om inte alls skönt *BUHU*
Skolan har gått bra idag avslutning med konsten.. Slapp & skön dag. 
Lunchade med Camilla & Tobbe idag på hans jobb & ja jag fick skratta som vanligt skööönt.. Testade as snygga hattar & fan passade i det som ett smäck.. Införskaffa en sådan då kanske =)

Camilla hämtade Benji idag på dagis eftersom jag skulle till psykologen.. Sen hämtade pappa mig så jag slapp gå hem med denna smärta.. Benji & camilla busade som fan skönt att någon kan busa när mamman känner sig som Agda 90 år...

Nu ligger busen för natten & jag sitter bara i soffan & tycker synd om mig själv... Någon som vill ta över min rygg bara att hojta till & jag skickar den till dig :P

   Älskar mina barn<3<3

Ryggont

Ja imorse när man vaknade hade jag grymt ont i ryggen så nu är man som Agda 90år. Haha roligt eller inte. Skratta du Camilla för det vet jag att du gör :P Nu är det bara käppen eller ska vi säga rullatorn på en gång...

Barnen är på dagis & jag har typ sovit i flera timmar trött hela tiden skulle kunna sova mera.. Kanske på tiden att göra en hälsoundersökning på mig kanske... Kan ju vara bra.. Även fast jag äter som man ska ja iaf ibland vissa dagar är det sämre det dära med måltiderna...

    Jag vet inte vem jag är längre & vem man verkligen kan lita på...

Älskar mina barn<3<3

4 timmars sömn

Usch så har man kommit ner i en svacka igen *SUCK* fan för allt känns det som... Vet inte längre försöker vara stark men inte alltid lätt det heller när det känns som om hela världen rasar för mig..

Trött är jag hela tiden & somnar sent varje jävla kväll.... Så imorse vaknade Amelia innan 6 & ville absolut inte sova vidare... Jag är spytrött &vet inte vad vi ska hitta på idag.. Men det återstår att se vad vi kommer på att göra...
Tror nog att det blir en väldigt lugn dag för Amelia verkar på dåligt humör hon med.. 

Nej göra sig ordning iaf...

               Älskar mina barn<3<3


Tröttmössan själv

Jaha gissa vem som vaknade med ett ryck 7.18 imorse.. Jo mamman i detta hem & sa helvete & rusade upp ur sängen.. Försöka väcka Ameluttan var inte lätt ska jag tala om.. Men kom inte så sent & innan dom skulle äta frukost 7.45 så det gjorde inte så mycket då...

Jätte fint väder imorse så jag tog sommarskorna på mig & la ur paraplyet från väska men va blir det för väder sen då jo regn wiieeehuuu eller inte... På lunchen följde jag med Camilla & hennes karl ut till intersport för det var utförsäljning där. Han släppte av oss 2 på Mc så vi kunde käka lite & jag smarthuvudet själv sa att vi kommer bort sen & då småduggade det lite men när vi väl var klara ja då öser det ner & gissa om vi sprang & blev mycket blöta.. Stackars mina fötter eftersom jag hade sommarskorna på mig.. Gillar inte att bli blöt om fötterna...Såg iaf ut som en dränkt katt men vi skrattade & det var huvudsaken..

Samtal med min psykolog & när jag var klar blev jag skrämd igen utav Camillas karl.. Han var snäll & hämtade mig & det visste jag inte att han skulle göra Tackar så mkt liksom så jag slapp gå hem.. Käkade mat med dom trevlans var det som vanligt...

 Nehepp sovdags snart då för jag känner att jag kan behöva gå & lägga mig tidigt

Älskar mina underbara barn<3<3

Skoldag

Ja så var det skolan idag har inte varit där på 1 vecka så.. Mår fortfarande inte bra men jag gick ändå & gick helt okej den var mycket slapp med musikgrejs på engelskan & filmtittande på svenskan.. Wieeeehuuu jag gjorde klart 2:a kapitlet i matteboken nu & denna termin är snart slut har inte gått som jag trodde att matten skulle gå.. Skitsvårt & det är bara matte A jag räknar. Men men får fortsätta med A nästa termin oxå så..

          Pissväder har det varit idag & så var jag på sjukan efter skolan gick väl sådär alltså..... Camilla min älskade syster
          var med mig dit sen fy tusan va vi skrattade åt en viss grej medans vi väntade på att min dotters pappa skulle
          komma & hämta oss =)

Amelia fick träffa sin pappa en stund idag vi handlade på affären tsm & hon skulle köra en egen liten kundvagn men det slutade med att jag fick köra runt med den:)

Bara en massa mys med Amelia nu på kvällen med sagostund & bus :)

            Jaha nej om man skulle göra klart dom sista frågorna nu då så jag kan lämna in dom 3 uppgifterna jag gjort

Du är fin & snäll

   Älskar mina barn<3<3

Söndag

Jaha nu är denna dag snart slut oxå... Fick sova tills kl 8 imorse alltid skönt med 1 timme längre.. Benji var ju lika pigg & ville inte alls ligga bredvid mig & gosa lite.. En snabb puss fick jag sen for han ner på golvet & börjar röjja i mitt rum =) sötnos där.. Amelia sov iaf länge idag kl 9 vaknade hon..
            Dom har varit underbart snälla mot varandra idag händer inte ofta att det är en hel dag snällhet =) Men älskar dom
            lika mkt iaf...

Var ute i det härliga vädret ett tag idag & det var verkligen skönt som tusan. Handlade lite & köpte glass så satt på bänken utanför affären innan i gick hem igen. Ja sen har dagen bara flugit föbi.. Nu på kvällen så badade barnen innan Benji gick hem till sin pappa & gissa hur blöt jag blev på en skala 1-10.. Jo kanske en 9:a Benji plaskar som bara den heeeela tiden.. Men men torkar eller bara att byta kläder så inte så farligt inte.

Amelia somnade på en gång skönt & jag har gjort klart nästan hela uppgiften som min lärare ska ha in. Så det är skönt. 

    Nej nu ska jag återvända till dig :P

Älskar mina barn<3<3


Hostig

Ja mina barn & även jag hostar hur mkt som helst.. Känner inte igen mig själv när jag pratar =)

Medans jag låg kvar i sängen imorse & somnade om så busade barnen järnet här hemma allting var utrivet ur skåp & lådor.. Men var bara att gå upp när man vaknade till liv & plocka ihop allting innan frukost. Så roligt man kan ha det medans mamman i huset sover.. Är helt förstörd verkligen går runt som en zombie så kanske dags att besöka VC..
         Vilade efter frukosten för barnen var hur trötta som helst 2 timmar sov vi.. Inte bra inte...

Min älskade syster Camilla kom hit & passade mina snoriga barn så jag snoriheten själv kunde gå & handla men känns ju som om man glömde en massa... Skönt ute var det iaf..

Dagen har flytit på bra & på kvällen låg vi på golvet med en filt & åt chips & dip *MUMS* Amelia låtsades att vi var på picknick så gulligt & oj vad benji käkade dip syntes ju iaf vad han gillade mest :)

Amelia somnade sent men det beror ju på att hon sov 2 timmar... Så imorgon blir det ingen vila iaf.

Ligger just nu i soffan & degar skönt med bärbar :)

         Du är fin du

Älskar mina barn<3<3

SUCK



Undra när jag ska börja må bättre börjar tröttna på att må illa & ha ont i hela kroppen så imorgon blir det verkligen till att ringa till läkaren skulle ha gjort det idag men däckade i soffan efter jag kom hem från dagis.

Snart dags att hämta Benjibus & hoppas att det har gått bra idag med tanke på att han är förkyld & då brukar han ju inte vara på sitt bästa humör..

Amelia kommer hem på fredag, saknar henne mycket nu när hon börjat vara mer hos si pappa. Ska bli massa gos verkligen.

Handla lite måste man oxå göra men busen får följa med.

Älskar mina barn<3<3




SJUK

Ja att vara sjuk är ju inte så himla roligt speciellet inte när man mår illa. Det är det värsta jag vet.

Igår försov sig jag & Benji oss så det fick bli en dag hemma med massa gos bara. Klagar direkt inte på det.

         Idag har man bara sovit en massa efter man lämnade Benjibus på dagis & inte fan blev man piggare utav det =(

Nehepp vila hjärnan lite

                               Älskar mina barn<3<3

Bakis

Oj vilken bra kväll jag hade igår Tackar så mycket =) Blidde lite rund om fötterna dessvärre men men det är smällar man får ta.. Vi spelade rock band men faaan va usel jag var på trummor haha. Camilla var en höjdare på gitarr iaf :)
Sov hela 2 timmar inatt wiiieeehuuu inte undra på att man inte mår så bra idag då.

Fikade lite med Tobbe & några kompisar till honom trevligt fick ju skratta massa så det var ju aldrig fel. Men uj vad jobbigt det var att gå hem från stan. Pissnödig & allt jobbigt. Men gårdagen var kanon

Idag är det ju mindre bra iaf usch bakis & allt är prutt=(
Nej nu kanske man ska vila lite


                Älskar mina barn<3<3


Trött hela tiden

Ja jag fattar inte jag skulle kunna sova hela tiden verkligen..

Dagen har varit bra. Lämnade Amelia på dagis, hon ville inte riktigt att jag skulle gå idag. Har inte sådana dagar så ofta som tur är för man mår verkligen dåligt när det är så.
La mig & sov ett tag efter jag ätit lite frukost.

Jag & Micke klippte håret på Benji idag för 1:a gången & et gillades inte när jag skulle klippa så det fick micke göra... Så nu är sonen kortklippt men lika söt iallafall..

    Myste med Amelia nu på kvällen & nu ligger hon i sin säng tyst just nu iaf så hon kanske somnat.

 Amelia ropade & sa titta på & jaha mina glasögon på sig... Så gulligt

                  Älskar mina barn<3<3

Måndag=skitdag

Ja det kan man verkligen säga att denna dag är. Klarade bara engelskan sen var jag tvungen att gå hem. Mår pissigt idag så det är ju mindre roligt SUCK

               Jag undrar hur allt kan bli så fel ibland & jag vet inte vad jag ska göra......

Tack Daniel att du finns där för mig när jag mår som sämst & även när jag mår bra.
Det första Amelia sa imorse när jag väckte henne var Pappa kommer & hämtar mig på dagis imorgon. Jag fick säga att nej Amelia på onsdag kommer pappa imorgon är det bara tisdag. Gulligaste svaret tillbaka okej då vet jag =) Gulligt

          Ser fram mot fredag så då hoppas jag att Camilla vill gå ut & parta med lilla mig kan jag behöva :)

Nehepp om man skulle få i sig mera vätska så jag mår lite bättre sen... Göra engelskauppgifter sen kanske...

             Älskar mina söta barn<3<3

Söndag

Benjamin<3<3
Amelia<3<3 









Trött som fasiken är jag idag även fast jag sov hur gott som helst inatt
Benjibus ska till sin pappa idag & Ameluttan kommer hem idag från sin pappa. Det tråkiga är att hon ska ara sova hos mig i 3 nätter sen ska hon till pappa sin igen tråkigt eftersom jag inte får så mycket tid med henne denna gång=(

             Jag har lärt mig denna gång nu att man ska nog inte hoppas alltför mycket för blir bara besviken i slutändan

Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag mysa en massa bara kanske...

           Älskar mina barn<3<3

Humöret ej på topp

Jaha man fick iallafall sova tills efter 9 imorse så det var skönt. Benjibus var glad & pigg som vanligt. Tänk om man själv kunde vara så pigg & glad direkt när man vaknar. Händer inte så ofta.

Vet inte riktigt vad jag & sonen ska hita på idag men något blir det väl kan inte bara sitta inne när det är så fint väder ute.
Blir väl att gå en promenad iallafall..

                                      Benjibusen vilar lite & själv borde jag göra något som får mig på lite bättre humör men va det nu 
                                      skulle vara det vet jag inte

Saknar dig...... SUCK


                         Älskar mina barn<3<3


1:a Maj

Jaha så var det en ny månad igen. Tycker allt går så jävla fort.
Solen är här idag med trevligt som fan så gå ut & gå lite med sonen sen låter ju som en bra ide..Men just nu vilar han lite. Vaknade tidigt gjorde han oxå men jag var på tok för trött för att orka gå upp så han tur att han kan roa sig själv. Så busat hade han gjort om man säger så. Mattor låg inte som dom gjorde igår när jag gick & la mig =)  Han väckte mig med att trycka en boks kant i ryggen på mig härligt.

Jag är sjukt trött idag. Men kanske blir piggare om ett tag kanske.

              Jag behöver tid att tänka


Älskar mina barn<3<3


RSS 2.0