Sjukt trött

Jaha denna dag bjöd åter på sol. Skönt som den.. Medans Benji vilade satte jag mig på ballen & solade skönt som tusan, Amelia blåste lite såpbubblor men sen ville hon gå in.. Stod & skvätte vatten på mina armar & ben jag klagade inte ett dugg.. För så varmt som det var så var det bara skönt..

Har inte gjort så mycket idag.. Diskat & lagat mat. Gjorde potatissallad & kött hade vi till det *MUMS* i allas magar.
Benji duschade innan Micke & han gick hem. Så nu har jag bara Amelia 1 vecka..
Hon fick oxå duscha sen satt hon & nästan sov framför tv:n. Pippi var det idag.

Dagen imorgon består av 2 möten. Hoppas att dom går bra..

Nehepp slänga sig ner i soffan & kolla lite tv innan man ska sova..

Älskar mina barn massa massa<3<3

Het

Gårdagen var man ute i det fina vädret i några timmar. jag, Benji & hans moster Camilla gick ner på stan & hamnen skönt att komma ut.. Var & sa hej hej till våran vän Tobajas varmt som fan var det i butiken skulle självdö att jobba där bara i sådär 30 min..Benji ville ju ha glass när vi var där inne & visst sa jag så han valde en smileglass men den vägrade han att äta så den fick moster gott äta upp =) Så köpte en isglass långe farbrorn var det på & det tog ju typ säkert 10 min innan han ens smakade på den sen sa det bara slurp :)
Käkade bakpotatis & skagenröra där innan vi gick vidare *MUMS* tyckte både jag & Benji..
Solade lite på ballen när man kom hem & Benji somnade precis nästan när vi var hemma så var bara ner med honom i sängen..
Amelia kom hem igår så på kvällen var det mys framför Emil =)

Idag har vi inte gjort många knop speciellt inte jag iaf barnen har lekt snällt nästan hela dagen =)
Som om man inte var varm innan vi skulle fixa maten & barnen hade ju bestämt pannkaka oboy härligt eller inte att stå & steka en massa..Bläää men va gör man inte för sina barn..

Nu ligger dom & benji somnade på en gång men Amelia är fortfarande vaken men snart sover säkert hon oxå...
Nehepp hänga lite tvätt kanske & sen duscha..

Undra va resten av kvällen bjuder på för spinnande..

Älskar mina barn otroligt mycket<3<3


Värme

Otroligt underbart med detta väder visst varmt men ska absolut inte klaga.. Satt ute i solen idag medans Benjibus lekte hela 3 timmar va vi ute nice  som tusan.. Busen är så söt leker lite sen kommer han & säger gosa mamma & ger mig världens längsta kram & en puss =) underbart ...
Camilla & Liam kom oxå ut till lekparken. Kul med sällskap..
Handlade innan man gick in & mat som tog lång tid orkade vi inte med så fick bli korv med bröd idag. Benji matvägrar typ oxå, men förstår honom jag är inte heller spe hungrig.
Nu sover han sött..

Var väl på tiden att kasta upp ett inlägg här oxå=)

Älskar mina barn otroligt mycket<3<3


På tiden

Ja att kasta upp ett inlägg här kanske :)

Midsommar har varit & fredagen var jag hemma hos mamma, pappa & bror min.. Annat folk var oxå där mkt mkt trevligt. Åt gott & drack gott. Syrran & jag sjöng singstar innan det var dags att gå ut på krogen & parta lite...Det blev Hamnmagasinet & hjälp där får man hålla sig undan när gamla dansar värre än unga tamme fan... Men kul hade vi iaf. Inte lika kul att gå hem ont i mina fötter & det regnade.. Men men...
Var ju väldigt sliten på lördagen så var att bara slappa skönt det med.

Idag kom mitt ena vilddjur hem mysmys..

Snart sängen som gäller för mig så jag inte är alltför trött imorgon när Benjibus vaknar..

Älskar mina barn<3<3

Segt

Regn & åter regn så jäkla tråkigt jag som hade hoppats på sol idag så att jag kunde ha gått ut & lekt med barnen men det fick bli innelek & film Emil igen =) Barnen har bråkat grymt mycket & det känns som att dom inte alls lyssnar på mig längre sjukt jobbigt & vet inte vad jag ska göra *TÄNKER*

Var duktig på kvällen innan barnen skulle sova dammsög & skurade alla golven =) Var heelt slut sen när jag gjort det. Amelia somnade på en gång idag men Benji ville inte riktigt sova men till slut så..

Kollade på Vi hade iaf tur med vädret igen, den var helt okej faktiskt..

Nu sitter jag bara & kopplar av med lite soft musik.. Varva ner så magen inte gör så ont tror jag lider av stressmage inte roligt.. Ont typ hela tiden..

Älskar mina barn<3<3

Host host

Ja så låter det från Ameluttans rum..

Dagen har flytit på bra fick sova till kl 8 imorse så 30 minuter längre är alltid något :) Fast tösen min sov enda tills 9.. Blev sen frukost & sen vart det Emil som vanligt & gissa om jag är trött på den filmen nu.. När solen väl tittade fram så gick vi ut för att träffa barnens mormor gick en lite promenad & Amelia gick & stannade stup i kvarten för att titta på alla småkryp hon såg =) hjälpte sniglar till kanten av vägen så dom inte skulle bli mosade. Hon är då inte rädd att plocka med djur ute inte..

Sen har det åter varit Emil för hela slanten men sen ville Amelia titta på 101 dalmatinerna & då kan man ju lugnt säga att Benjibusen min fick ett raseriutbrott & slängde sig på golvet & gallskrek hur länge som helst.. Så han gillar verkligen Emil min lilla sötnos till son =) Älskar dom iaf vare sig dom är glada eller sura som den..

Kvällen bjuder väl inte direkt på något speciellt är trött efter dagen så blir mys i soffan med mig själv härligt =)

Älskar mina barn<3<3

Vart är solen??

Ja det kan man undra för bara trist väder hela tiden ju.. Träffade barnens mormor idag så blev en promenad ner på stan så träligt väder & Benji vägrar att sitta innanför regnskyddet men tur att det inte regnade alltför mycket..
Kom hem vid 12 igen så var ute 2 timmar skönt med lite promenad även fast vädret inte var på topp.

   Åkte bussen ner på stan ifen skulle ju till psykologen & Ameluttans pappa var snäll & passade barnen medans jag var 
   där sen kom snälla pappa & hämtade mig så jag slapp gå hem.. Barnen hade varit jätte snäll inget ovanligt när någon
   annan passar dom.. Benjibusen satt & tittade på sin favortifilm Emil i Lönneberga gissa om man är trött på den går hela
   dagarna här hemma & vägrar se någon annan film.. Ameluttan & hennes pappa hade stämplat lite. 
 
Var bara att börja med maten när man kom hem var hungrig kors i taket så blidde spagetti & köttfärsås *MUMS* i våra magar Benji åt mest som vanligt. Mitt lilla matmonster.. Sen var det ju bara att sätta dom i badet för mat överallt kändes det som.. Somnade fort gjorde dom nu på kvällen & jag tog disken på en gång så jag slipper komma upp till den imorgonbitti...

Magen säger kurr så dags att äta något.. Blir äggmackor & oboy det gillar min mage..

Kolla någon film kanske??

 Får se vad dagen bjuder på imorgon då

Älskar mina barn<3<3

Otroligt seg

Tackar syrrorna för en otroligt trevlig kväll igår.. Inte för att jag drack speciellt mycket men oj vad dåligt mitt huvud mådde imorse.. Tackar även Krille & Tobbe som hämtade oss så vi slapp gå hem...

Idag har man bara tagit det lugnt inte orkat något alls.. Barnen har bråkat så kommer då aldrig gå ut om jag får barnen dagen efter..

Sommarlov har jag oxå nu så skönt kunna umgås med barnen mera...

Nehepp kollar lite tv..

Älskar mina barn<3<3

RSS 2.0