Full rulle

Idag var man på Vårdcentralen idag igen men var där bara för att lämna lite blod 7 hela rör ja inte klokt vad jag var snäll & bjuppa på så mycket...Sen gick jag till jobbet & lämnade in mitt sjukintyg som jag fick igår.. Var helt slut när jag kom dit & endå gick jag inte långt..
Mötte mamma vid ica & sprang in & handlade lite sen följde jag med hem till dom för att tvätta mina kläder.. Tur att föräldrarna bor nära när min tvättmaskin la av & tvättstugan är fullbokad..
Älskade Carola kom dit oxå fikade lite & sen skrattade vi grymt mkt..Otroligt roliga klipp på youtube alltså :)

Gick hem innan 14 handlade lite granna sen hem & lämna matvarorna sen hämta mina älskade barn på dagis.. Direkt när vi kom hem kom vilda sidan fram & gud vad dom kan konsten att bråka med varandra...

Middagen var kaos som vanligt bägge barnen är i sin ej lyssna på mamma period så ingen lugn stund då heller..Men min älskade Benji har varit otroligt bråkig hela kvällen sparkar & drar Amelia i håret..Härligt någon som vill passa dom??? :)

Nehepp slöa lite i soffan

Älskar mina söta underbara barn<3<3


Förkylningskit

Ja det är väl hur underbart som helst eller inte *SUCK* tackar för att det finns allergi,hals& huvudvärkstabletter.. Så detta är 5:e dagen men nu borde det väl ge med sig..Jobba imorgon ska jag iaf om jag inte få feber igen...

Jaha ikväll är det tvättstugan som gäller min tvättmaskin har ju svikt mig nu verkligen BUHU gråter floder :P Men tur att tvättstuga finns...
Men inte så kul kanske att springa upp & ner när man är mosig men vill man ha rena kläder är det bara att bita ihop =)

Förutom förkylningen mår ju hur bra som helst faktiskt.. Så ska det fortsätta verkligen.
Saknar mina barn som tusan nu när dom är hos sina pappor men Benji träffar jag på söndag & Amelia kommer hem på måndag..

Älskar mina barn<3<3

Jobb

Ja nu kanske det är på tiden att slänga upp lite nytt =)

Ja då har man jobbat sin 1:a arbetsvecka dårå. Seg vissa dagar hatar att bara sitta, vissa trevliga männsikor så det är tack vare dom man går det liksom annars skulle det kännas tungt..
Men man känner i kroppen att man inte är van att bära möbler & dylikt.. Men men den 14:e aug slutar jag där så bara bita ihop..

Nähä du Tulda dags för fika snart tycker jag.Saknar min söta sak :)Är barnledig från imorgonkväll tills söndag nästa vecka så hör av dig sötis :)

Nej nu ska jag kolla lite tv..

Älskar mina fina barn<3<3


Fullspäckad

Ja det kan man säga att denna vecka är fullspäckad med möten hit & dit verkligen.. Men skönt när fredagen kommer & jag vet att jag bara kan njuta av helgen..

Har inte haft tid att sitta ute på ballen & sola men imorgon så kanske man kan göra efter mötet imorgon..

Sjukt trött idag så det blir snart sussa säng faktiskt för min del. Måste ju upp kl 8 imorgon.

Amelias vagn har ju gått sönder oxå så jävla surt så hoppas att hennes pappa kan få till det kan ju vara bra om hjulet sitter på plats liksom..

Nehepp orkar inte skriva mera

Älskar mina barn massor<3<3

RSS 2.0